Sisältöön

babolat Boost Drive babolat Boost Drive
babolat Boost Drive
babolat Boost Drive

Boost Drive -tennismaila

Täyshiilikuituinen tennismaila aloittelijalle. Suurempi kehyksen koko helpottaa pelaamista ja antaa voimaa lyönteihin. Erinomainen hintalaatu-suhde!

129,00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut

Tuotetiedot

Babolat Boost Drive tennismaila on hyvä valinta aloittelevalle pelaajalle sekä pelaajalle, joka pelaa satunnaisesti esimerkiksi kesäisin! Tämä edullinen valinta tukee kehitystäsi kohti parempaa tennismailaa. Tehdasjännitetty. Myydään suojuksen kanssa.

TEKNISET TIEDOT

Kehyksen koko: 102 sq. inPaino (jännittämätön): 260gPainopiste: 345mmJäykkyys : 70RASuositeltu jännityskireys: 23-25kgPituus: 68,5cmJännitystiheys: 16/19Tehdasjännitetty

EDUT

  • Voimakkuus. Ethän lopeta tennistä siksi, ettei sinulla ole Rafan käsivoimia. Se mitä tarvitset, on helposti pelattava maila, joka tuottaa voimaa lyönteihin. Tällöin Babolat Boost Drive hiilikuituinen tennismaila on juuri oikea vaihtoehto sinulle! 
  • Keveys. Raskaat puiset tennismailat olivat olemassa viime vuosisadalla. Babolat varmisti, että Boost Drive kuuluu viimeisimpään sukupolveen, joka on täyshiilikuitumaila. Paras teknologia, jota käytetään parhaissa tennismailoissa ja joka antaa erittäin kevyen tuntuman suorituskyvystä tinkimättä.
  • Käsiteltävyys. Näitkö televisiosta loistavan yhden käden rystylyönnin, jonka takia aloitit pelaamaan tennistä (uudelleen)? Loistavaa yhden käden rystylyöntiä emme voi taata, mutta loistavan käsiteltävyyden kyllä. Babolat teki paitsi kevyen, myös tasapainoisen tennismailan, joka ei väsytä kättäsi ja antaa mahdollisuuden onnistumiseen.

TEKNOLOGIAT

  • Woofer System. Ensimmäinen ja tehokkain tenniskampa-teknologia, joka tarjoaa entistä pidemmän kosketuksen palloon lyöntihetkellä.

Tuotenumero
121221

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
babolat

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.