Sisältöön
Superstartti syksyyn alkoi! Katso tarjoukse... Superstartti syksyyn alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti syksyyn Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä syksyyn.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 16.9. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.



Bauer Ti Sup Shadow Int F3 Luistimet Bauer Ti Sup Shadow Int F3 Luistimet
Bauer Ti Sup Shadow Int F3 Luistimet
Bauer Ti Sup Shadow Int F3 Luistimet

Ti Sup Shadow Int F3 Luistimet

Esittelyssä BAUER SUPREME SHADOW -luistin, joka on innovatiivisin SUPREME -luistin sunniteltu erityisesti tulevaisuuden huipuille.

959,90 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Jääkiekko on kehittynyt. Peli on nopeampaa ja virhemarginaalit ovatpienemmät. Pelaajat tarvitsevat enemmän kuin pelkkää taitoa viedäkseen joukkueensa maaliviivan yli. Oikeat varusteet ovat avainasemassa kun haluat päihittää vastustajan.Esittelyssä BAUER SUPREME SHADOW -luistin, joka on innovatiivisin SUPREME -luistin sunniteltu erityisesti tulevaisuuden huipuille.SUPREME SHADOW luistin tuo ennennäkemätöntä voimaa jäälle, sekä on suunniteltu uuden aikakauden voimakkaille luistelijoille. Luistimen alempi osa on rakennettu jäykästä materiaalista lisäten voimantuottoa sekä räjähtävyyttä, kun taas luistimen ylemmässä osassa on käytetty joustavampaa materiaalia jotta liikerata säilyy maksimaalisena joka pelitilanteessa.Ominaisuudet:POWERFLY Teräkotelo - Ainutlaatuinen teräkotelo joka on suunniteltu mukautumaan kaikkiin luisteluliikkeisiin. Jäykkä etuosa lisää energiansiirtoa jokaisella potkulla sekä joustava takaosa parantaa sivuttaisliikkeiden nopeutta.Carbon CONNECT Pohjarakenne - Pohjarakenne on 40% jäykempi verrattuna SUPREME MACH -luistimeen, mahdollistaen voimakkaamman kiihdytyksen, jotta voit reagoida nopeammin joka tilanteessa.ERGO CONNECT Kärkikuppi - Uusi kärkikuppi parantaa luistimen mukavuutta sekä ketteryyttä sen uudistuneen muodon ansioista.AMP FLEX Nauhakuja - Jotta potkusi olisi mahdollisimman voimakas sekä teknisesti virheetön, nilkan tuki ja liikerata ovat keskeisessä osassa. ACTIVE MOTION PERFORMANCE FLEX nauhakujan ansioista saat optimaalisen jouston luistelusuuntaan, jotta voit maksimoida tehot jokaisella potkulla.12K Carbon CURV® Komposiitti - Kenkäosa on komposiittimateriaalia, joka on suunniteltu kestämään vaativaa kiekkoilua. Nykyaikaiset materiaalit mahdollistavat korkeatasoista tukea ja kevyttä suorituskykyä.POWERCOIL Iltti -Parantaa potentiaalista voimatuottoa sekä auttaa optimoimaan luistelunopeauden sekä ketteryyden.LOCK-FIT PRO Sisävuori - Auttaa pitämään jalat napakasti luistimissa. Ylempi kerros on suunniteltu luomaan mukavuutta jalan ympärille, kun taas alempi kerros vuoresta on suunniteltu pitämään jalka napakasti paikallaan, minimoiden turhia liikkeitä luistelupotkujen aikana.
Lesti:FIT 3 (erittäin leveä/korkea)
Tuoteperhe:Bauer Supreme

Tuotenumero
1063590F3

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Bauer

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.