Sisältöön
-20% kaikista vaatteista ja kengistä Plussa... Kaikki vaatteet ja kengät -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet ja kengät -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista ja kengistä – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa ma 16.9. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET



Ghost 16 GTX W -naisten juoksukengät

Brooks Ghost 16 GTX on kenkä, joka soveltuu mainiosti niin pidemmille kuin lyhemmille juoksulenkeille kelistä riippumatta.

179,00 €
190,00 €
30pv alin hinta: 190,00 € Lisätietoa
Väri
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Ei-newtonilaisiin nesteisiin perustuva, ainutlaatuinen Brooksin DNA vaimennus mukautuu yksilöllisesti juoksijan askeleen mukaisesti. Mitä suurempi vaimennustarve juoksijalla on, sitä pehmeämmin DNA vaimennus toimii. Ghost 16 GTX:ssa käytettävä uusi DNA Loft V3 -vaimennus tekee kengästä entistä kevyemmän, pehmeämmän. DNA Loft V3 on myös aikaisempia Brooksin vaimennusmateriaaleja kimmoisampi.

Gore-Tex kalvo laminoitu päälliseen kiinni istuvuuden parantamiseksi.

Erinomainen valinta myös pitkille juoksulenkeille.

Droppi (mm):11+
Harjoitusalusta:Asfaltti,Hiekka,Lumi,Rata
Lesti:Normaali
Tuki:Neutraali

Tuotenumero
120419-

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Juoksukengät, Brooks

Teknologiat

GORE-TEX® Jalkineet

GORE-TEX® -jalkineet yhdistävät mukavuuden ja suojan parhaalla mahdollisella tavalla. Ne täyttävät yksilölliset vaatimuksesi, joten voit keskittyä nauttimaan ulkoaktiviteeteista täysillä. Nämä jalkineet ovat kestävästi vedenpitäviä ja erittäin hengittäviä. Vesi ei pääse jalkineiden sisään ja kosteus poistuu nopeasti, joten jalkasi pysyvät aina kuivina ja olosi mukavana kohtuullisessa rasituksessa säästä riippumatta. Eriste pitää jalkasi suojattuina ja lämpiminä kylmissä olosuhteissa sekä viileinä kuumissa olosuhteissa. Sisävuori kuivuu nopeasti, joten saat aina aamuisin jalkaasi kuivat jalkineet.

- Täydellinen vedenpitävävyys takaa kuivat jalat arvaamattomissa sääolosuhteissa
- Korkea hengittävyys takaa vesihöyryn poistumisen kalvon läpi
- Kestävä ja hyvin hengittävä kalvo takaa toimivuuden haastavista olosuhteista jokapäiväiseen käyttöön

Brooks DNA

Brooks DNA on innovatiivinen ja ainutlaatuinen materiaali, joka reagoi välittömästi askelluksen aiheuttamaan tärähdykseen palautuen heti alkuperäiseen muotoonsa. Näin vaimennus on yksilöllinen jokaisella askeleella sopeutuen juoksijan painoon, vauhtiin ja askellukseen, DNA tarjoaa mukautuvaa vaimennusta ja kimmoisaa askellusta.

DNA LOFT v3

Brooks DNA LOFT v3 vaimennus on hienojakoinen sekoitus Brooks typpi-infuusioitua Brooks DNA materiaalia, ilmaa, kumia. DNA LOFT v3 tarjoaa optimoidun pehmeyden, parannetun reagoinnin ja kevyemmän painon tinkimättä kestävyydestä.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.