Sisältöön
-20% kaikista vaatteista ja kengistä Plussa... Kaikki vaatteet ja kengät -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet ja kengät -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista ja kengistä – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa ma 16.9. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET



Pallas M Evo brushed X-stretch jacket -miesten stretch-takki

Miesten Pallas Evo harjatulla sisäpinnalla on lämpimämpi versio suositusta Pallas Evo X-stretch -takista.

189,00 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Pallas Evo X-stretch takki on kehitetty vastaamaan nykypäivän ulkoilijan tarpeita. Takissa yhdistyvät erinomaiset tekniset ominaisuudet sekä tinkimättömän tyylikäs ulkonäkö, tehden takista täydellisen kumppanin niin retkeilyyn kuin aktiiviseen arkeenkin.

Pallas-tuotteille ominainen, rakastettu X-stretch-materiaali ihastuttaa myös Pallas Evo -takissa. X-stretch on äärimmäisen hengittävä ja joustava materiaali, joka mahdollistaa rajattoman liikkuvuuden ja mukavuuden koko ulkoiluhetken ajan. X-stretch on kalvoton materiaali, joka hylkii tuulta ja vettä. Kastuessaan materiaali myös kuivuu nopeasti. Takissa on pehmeäksi harjattu sisäpinta, joka on sekä mukava ihoa vasten että lämmin.

Pallas Evo -takissa on kaikki tarvittavat yksityiskohdat päiväretkeilyyn sekä muuhun aktiiviseen käyttöön arjessa. Kiinteä ja säädettävä huppu, säädettävä helma sekä vetoketjulliset taskut lisäävät takin käytännöllisyyttä. Suoran istuvuutensa, tyylikkään ulkonäkönsä sekä herkullisten väriensä ansiosta takki soveltuu ulkoilukäytön ohella saumattomasti myös kaupunkiympäristöön.

Takin suunnittelussa on erityisesti otettu huomioon kestävyysnäkökulma. Takin materiaali on Bluesign® sertifioitua ja osin kierrätettyä materiaalia. Takin vedenhylkivyyskäsittely on hiilifluoridivapaa. Lisäksi takin vetoketjut ovat Bluesign® sertifioituja sekä PFC-vapaita. Tuotteen materiaali on peräisin Bluesign System Partner -tehtaalta ja tuotteen ompelu on tehty Amfori BSCI auditioidulla tehtaalla.

  • Pehmeäksi harjattu sisäpinta
  • Täyspitkä vetoketju edessä
  • Vetoketjulliset käsitaskut
  • Kiinteä ja säädettävä huppu
  • Söödettävä helma
  • Heijastavat painatukset

Tuotenumero
HAL640813

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Takit, Halti

Teknologiat

ThinkAhead

Haltilla ihmisen ja luonnon kunnioitus ovat kaiken tekemisen ydin. Tuotteet on suunniteltu luonnossa liikkumiseen ja urheiluun ja siksi on tärkeää, että kannamme vastuun ympäristöllisestä ja taloudellisesta jalanjäljestämme. Otamme myös täyden vastuun ihmisten kunnioittamisesta, siitä että tuotteemme valmistetaan sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä olosuhteissa. – WE THINK AHEAD!

X-STRETCH

Erittäin joustava ja käyttömukava materiaali joka soveltuu käytettäväksi sekä aktiivisessa liikunnassa että vapaa-ajassa. Materiaali hylkii hyvin tuulta ja kosteutta, hengittäen samalla erinomaisesti. Materiaalille ominaista on hyvä kosteudensiirtokyky ja se kuivuu nopeasti. Täysin kalvoton materiaali, jossa pintakangas on tiukkaan kudottua ja sisäpuoli voi vaihdella harjatusta sileään, halutun käyttötarkoituksen mukaan.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.