Sisältöön
Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 ... Kesäale käynnissä! Huippumerkkejä jopa -50 %

Kesäale on täällä! Hyödynnä huippumerkkien tarjoukset jopa -50 %

Parhaiden sporttimerkkien kesäale alkoi Intersport-kaupoissa ja verkkokaupassa! Tarjolla on valtava määrä vaatteita, jalkineita ja varusteita huikein alehinnoin jopa -50 %.

Tutustu tarjouksiin ja poimi parhaat diilit ennen muita!

 

ALE-TARJOUKSET



Blaze Softshell Pant -miesten softshell-housut

Helly Hansen Outdoor malliston mukavat ja joustavat softshell housut .

70,00 €
Hinta verkossa
85,00 € -17 %
Normaalihinta: 160,00 €
30pv alin hinta: 85,00 € Lisätietoa
Last Chance
Väri
Vihreä
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Miesten tekniset 4-suuntaan joustavat, monikäyttöiset  softhell -housu. Materiaali on  vettä hylkivää, mukavan notkeaa ja ohutta ympärivuotiseen käyttöön. Valmistettu osittain kierrätetystä polyamidista sekä 12% elastaanista, joka takaa housun erinomaisen joustavuuden. Housussa sepalus sekä vyölenkit , sivutaskut, vyötäröllä tarranauhakiristys. Oikean reiden päällä reilun kokoinen vetokejullinen reisitasku. Ei takataskuja.

Liikkuvuutta lisätty teknisellä polvileikkauksilla, sekä  erityisella haaraleikkauksella. Lahkeensuussa on avattava vetoketjullinen leikkaus, jolla lisäleveyttä lahkeensuuhun, Lisäksi lahkeesuussa 2 nepparia leveyden säätämiseen.

  • BLUESING sertifioitu tuote
  • 47 % kierrätetty polyamidi  , 41%  polyamidi, 12%elastaani
  • superjoustava ja kevyt laatu 
  • tarranauhakiinnitys
  • avattavat , lahjetta leventävät vetoketjulliset kangaskiilat
  • lahkeen sisäpituus 83 cm

 

 

Tuotenumero
63151

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Housut, Helly Hansen

Teknologiat

YKK®

YKK® vetoketjut ovat monen vuoden kokemuksen ja uniikin asiantuntemuksen tulos. Laadukkaat YKK® tuotteet ovat kestäviä ja ne ottavat päivittäisen elämämme hasteet vastaan.

bluesign®

Kansainvälisen bluesign®-standardin tavoitteena on vähentää ja korvata kaikki ympäristölle ja ihmisille mahdollisesti vahingolliset kemikaalit tekstiilin arvoketjun jokaisessa vaiheessa. Bluesign®-hyväksytty materiaali ei sisällä kiellettyjen ainesosien listan (Restricted Substance List) määrittelemiä haitallisia ainesosia, ja kankaiden valmistusprosessissa minimoidaan vesistölle, maaperälle ja ilmastolle aiheutuvien haitallisten päästöjen syntyminen.

Bluesign® perustuu seuraaviin periaatteisiin:

  • resurssien tuottavuus
  • kuluttajien turvallisuus
  • vesistöihin ja ilmaan laskettujen päästöjen minimointi
  • työntekijöiden terveys ja turvallisuus

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.