Sisältöön

Scout Duffel Xl. -laukku ja varustekassi

XL Scout Duffelbag on vahva, tukeva, helposti pakatavissa oleva laukku reppuhihnoilla uheiluun ja vapaa-aikaan .

160,00 €
Koko
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Laadukkaassa  suosikkiduffelissasi on älykäs muotoilu ja tukeva mutta kevyt rakenne, mikä tekee pakkaamisesta helppoa. Pehmustetut olkahihnat, jotka saa tarvittaessa irroitettua sekä sijoitettua kansitaskuun. Laukussa erilliset "jenkki"-kantokahvat

XL- Scout on tilava ;90-litrainen. U-muotoisen aukon ansiosta laukun käyttö on helppoa. Laukun materiaali  on erittäin vahvaa , joka varmistaa, että laukku pysyy pystyssä tyhjänäkin, joten pakkaaminen on helpompaa. Vetoketjut ovat laadukasta YKK-vetoketjua, pääketju on lukittavissa tarpeen tullen.

Päädyssä sijaitsen erillisen sisätaskujen avulla voit erottaa kengät vaatteista tai puhtaista ja likaisista vaatteista.  Scout-sarja on rakennettu kestävästä 600D-nailonista, jossa on vedenkestävä TPU-tausta. Pinta kestää kolhua sekä raapiutumista hyvin ja säilyttää siistin ulkomuodon pitkään.

Tästä sarjasta löytyy myös 30-,50-sekä 70 -litraiset vaihtoehdot sekä kätevä Wash Bag.

 

Tuotenumero
67443

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Helly Hansen

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.