Sisältöön
-20% kaikista vaatteista ja kengistä Plussa... Kaikki vaatteet ja kengät -20% Plussa-kortilla ja koodilla PLUSSA20

Lisäale plussakortilla – kaikki vaatteet ja kengät -20 %, myös tarjoushinnoista!

Saat nyt koodilla PLUSSA20 ja Plussa-kortilla -20 % alennuksen kaikista valikoimamme vaatteista ja kengistä – myös tarjoushinnoista! Etu on voimassa kaupoissa ja verkossa ma 16.9. asti. Hyödynnä etu ja löydä suosikkituotteesi syksyyn!

Verkkokaupassa saat edun Plussa-kortilla ja koodilla: PLUSSA20

 

NAISET MIEHET LAPSET



Mizuno Wave Luminous 3 W. Mizuno Wave Luminous 3 W.
Mizuno Wave Luminous 3 W.
Mizuno Wave Luminous 3 W.

Wave Luminous 3 W. -naisten sisäpelikengät

Wave Luminous sisäpelikengät soveltuvat monenlaisiin sisäpelilajeihin lajiharrastajille, kuten esim. lentopalloon, käsipalloon, salibandyyn tai sulkapalloon. Loistava iskunvaimennus ja sukkamainen rakenne takaavat erinomaisen jalkaanistuvuuden ja mukavuuden.

139,00 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Tässä vakaassa kengässä on DynamotionFit-tekniikka, joka saa aikaan sukkamaisen myötäilevän istuvuuden. Välipohjan vaimentava Mizuno Enerzy Nxt ja Mizuno Foam Wave antavat lennokkaan tuntuman samalla, kun välipohja vaimentaa ja tuntuu mukavalta jokaisella askeleella. Tasainen ulkopohja mahdollistaa joustavan siirtymisen kannalta päkiälle. Sukkamainen myötäilevä istuvuus. Vaimentava Mizuno Enerzy Nxt. Mizuno Foam Wave antaa pehmeän ja lennokkaan tuntuman. Pitävä ulkopohja. 11,5 mm drop (korkeusero kannan ja päkiän välillä).  Sisäpelilajien harrastajille, jotka haluavat kengältään juoksutossumaista pehmeyttä, erinomaista vaimennusta ja hyvää pehmeää jalkaan istuvuutta.

  • DynamotionFit-tekniikka
  • Pitävä ulkopohja
  • Paino 270g.
  • Drop 11,5mm

Tuotenumero
V1GC2420

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Sisäpelikengät, Mizuno

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.