Sisältöön
Superstartti syksyyn alkoi! Katso tarjoukse... Superstartti syksyyn alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti syksyyn Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä syksyyn.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 16.9. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.



Pulse Belt -juoksuvyö

Monikäyttöinen unisex juoksuvyö, joka soveltuu sekä lyhyille juoksuille kaupungissa että pidemmille, teknisemmille juoksulenkeille maastossa.

35,00 €
Väri
Musta
Keltainen
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Minimalistinen ja joustava Pulse-vyö on nyt entistä kevyempi ja kestävämpi. Voit pakata mukaan henkilökohtaiset tavarasi ja juomapullosi ja keskittää energiasi kisaamiseen, kuntoiluun tai nähtävyyksien katsomiseen.

Kevyt, hengittävä ja neljään suuntaan joustava kangas istuu vartalonmyötäisesti ja pysyy pakoillaan kun lisäät vauhtia.

Henkilökohtaiset tavarat pysyvät suojassa piilotaskuissa. Kahteen vaakatasossa olevaan joustavaan taskuun mahtuu 500ml juomapullot. 

Ominaisuudet:

  • Tilavuus 0.79 litroina.
  • Paino 62g.
  • Taskut: Useita joustavia taskuja.
  • Vyön rakenne: Tasainen rakenne, ei solkia ja tarkka istuvuus. Vyö on valmistettu joustavasta kankaasta ja siinä on ompeleita, jotka vähentävät heilumista ja parantavat vakautta.
  • Viistoon kulkevat remmit: Kaksi viistoon kulkevaa remmiä, joissa on silikoniteipit, antavat lisäsäilytystilaa takille tai sauvoille.
  • Heijastavat yksityiskohdat.
  • PFC-vapaa.

 

Tuotenumero
SALLC13079

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Vyöt, Salomon

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.