Sisältöön
Verkossa Heiluu! Tarjouksia jopa -75 % ! Interport laittoi verkon heilumaan - alennukset jopa -75 % !

Verkossa Heiluu -kampanja starttasi Intersportissa!

Verkkokauppa on nyt täyttynyt toinen toistaan kovemmilla huipputarjouksilla - heiluvimmat hinnat jopa -75 %!

Tarjolla on rajattu erä tarjouksia - nappaa omasi ennen kuin ne heilahtavat nenäsi edestä!

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa 23.9. asti, niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Hyperboom Placement Muscleback W -naisten uimapuku

Naisten Speedo Placement Muscleback uimapuku. Sporttinen muscleback selkäosa tarjoaa tukea ja suojaavuutta pitkäkestoiseen uintiharjoitteluun.

69,00 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Naisten Speedo Placement Muscleback uimapuku. Sporttinen muscleback selkäosa tarjoaa tukea ja suojaavuutta pitkäkestoiseen uintiharjoitteluun. Vuorattu sisäpuoli etupuolella takaa pehmeän tunteen ihoa vasten. Olkaimet on suunniteltu mahdollisimman huomaamattomiksi. Laadukkaan ja kestävän Endurance®+ kankaan valmistuksessa on käytetty 53% kierrättyä polyesteriä. Täysin, 100% kloorinkesto pitää kankaan ominaisuudet ja värit uudenveroisena pidempään. Käyttömukavuutta lisää Quick dry, joka takaa nopean kuivumisen uinnin jälkeen. Loistava uimapukumalli aktiiviseen harjoitteluun.

Huom! Speedon mitoitus on tuuma koossa (GB). Kokotaulukosta löydät vastaavat EU-koot.

Ominaisuudet:

  • Muscleback selkäosa
  • Endurance®+
  • 100% kloorinkesto
  • 53% kierrätettyä kangasta
  • Quick Dry

Tuotenumero
8694175

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Uima-asut, Speedo

Teknologiat

ECO Endurance+

ECO Endurance+ on uusi ekologisempi vaihtoehto vanhalle ja suositulle Endurance+ materiaalille. Kangas on erittäin mukava ja pehmeä. 100% kloorinkesto pidentää huomattavasti tuotteen käyttöikää. Käyttömukavuutta lisää Quick dry ominaisuus, joka huolehtii nopeasta kuivumisesta uinnin jälkeen. Valmistettu vähintään 50% kierrätetystä muovista, ollen hyväksi sinulle ja luonnolle. UVA ja UVB suoja auringolta.

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.