Sisältöön

Suunto Suunto Sonic Suunto Suunto Sonic Suunto Suunto Sonic Suunto Suunto Sonic Suunto Suunto Sonic
Suunto Suunto Sonic
Suunto Suunto Sonic
Suunto Suunto Sonic
Suunto Suunto Sonic
Suunto Suunto Sonic

Suunto Sonic -tarvike

Erinomaisen äänenlaadun tarjoavat luujohdekuulokkeet.

149,00 €
Väri
Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Ulkona liikkuessa on tärkeää olla tietoinen liikenteestä – mutta nyt voit kuunnella ympäristön äänien lisäksi myös lempimusiikkiasi. 

Erinomaisen äänenlaadun tarjoavilla Suunto Sonic -luujohdekuulokkeilla voit kokea samanaikaisesti molemmat elämykset. 

Open-ear-urheilukuulokkeilla voit kuunnella musiikkia ja havainnoida samalla myös ympäristöäsi. Perinteisten in-ear-kuulokkeiden sijaan Suunto Sonic -kuulokkeet jättävät korvakäytävän avoimeksi, jolloin kuulet ympäristösi ja liikenteen äänet.

Suunto Sonic ei ole vain kevyt ja miellyttävä käyttää, vaan siinä on myös uutena ominaisuutena äänenmuunnin. Se parantaa herkkyyttä, tehostaa bassoa ja vähentää meluvuotoja.

Liikuitpa sitten paahtavan kuumissa tai jäätävän kylmissä tai sateisissa olosuhteissa, joissa hikoilet suorituksen aikana, IP55-luokituksen täyttävien Suunto Sonic -kuulokkeiden ansiosta voit nauttia seikkailuistasi kaikissa ympäristöissä joka säällä ja kuunnella koko ajan lempimusiikkiasi. 

Suunto Sonic -kuulokkeilla on jopa 10 tunnin akunkesto yhdellä latauksella, ja ne latautuvat täyteen 60 minuutissa. Jos virta loppuu juuri ennen harjoittelua, nopealla 10 minuutin pikalatauksella saat lisävirtaa peräti 3 tunniksi.

Tuotenumero
SS05094S

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Tarvikkeet, Suunto

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.