Sisältöön

FUN WARM GTX 2V JR -talvivarsikengät

Kestävä, vedenpitävä ja eristetty puolivartinen lasten kenkä

115,00 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 2-4 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Kun sää muuttuu kylmäksi ja märäksi, Fun Warm GTX:ssä on kaikki tarvittava, jotta lapsesi voi jatkaa leikkejään. Vedenpitävä PFC-vapaa GORE-TEX-kalvo pitää jalat kuivina märissä olosuhteissa, ja lämmin eristys ja EVA-välipohja suojaavat kylmältä. Kestävä puolivartinen päällinen varmistaa nilkan erinomaisen vakauden, ja kahden tarranauhan ansiosta lapset voivat pukea ja riisua kengät nopeasti itse. Kumipohjassa on kestävä kuviointi, joka varmistaa erinomaisen pidon kaikilla alustoilla.

Tuotenumero
3-94610

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Viking

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.