Sisältöön
Superstartti syksyyn alkoi! Katso tarjoukse... Superstartti syksyyn alkoi! Katso tarjoukset

Superstartti syksyyn Intersportissa!

Verkkokauppa ja kaupat ovat nyt täynnä huippulöytöjä syksyyn.

Tarjolla on paljon vaatteita, jalkineita ja varusteita valikoimamme myydyimmiltä merkeiltä.

Suuntaa ostoksille ja nappaa parhaat päältä alkavaan sesonkiin.

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa Intersport-kaupoissa ja verkossa 16.9. asti ellei tuotteen kohdalla toisin mainita, niin kauan kuin varatut erät riittävät. Koot ja värit voivat vaihdella kaupoittain.



Covert QR6 Pro SR jääkiekkohanska

Covert QR6 Pro hanskat ovat suoraan hyllystä pelivalmiit ja tarjoavat ammattitason suojaa tinkimättä käyttömukavuudesta.

 

189,00 €
Väri
Musta
Sininen
Punainen
Koko
Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Covert QR6 Pro hanskat ovat suoraan hyllystä pelivalmiit ja tarjoavat ammattitason suojaa tinkimättä käyttömukavuudesta.

Covert Taper Fit - Hanska istuu ja liikkuu käden luonnollisen muodon mukaan. Muotoilu halaa rannetta ja tuntuu kätesi luonnolliselta jatkeelta tarjoten näin optimaalista kontrollia joka liikkeessä, sekä äärimmäistä liikkuvuutta ja suojaa.

AxyFlex Cuff - Erinomainen ranteen liikkuvuus mailankäsittelyssä sekä laukaistaessa mahdollistaen samalla täyden suojan iskuilta.

AxyFlex Thumb - Käden ja sormien liikkuvuutta ja näppäryyttä on vahvistettu ja mahdollistettu AxyFlex -peukalomuotoilulla ja vaahtoverkkotyynyillä.

Butter Soft Feel - Lycra vahvikkeet, AxyFlex- peukalo sekä anatomisesti joustavat kämmenet antavat Covert -hanskoille huomattavan näppärän ja pelivalmiin tunteen heti hyllystä otettuna.

Tri-Lam - Kolme kerrosta HD VN ja A47 IXPE foamia yhdistettynä kämmenselkään, mansettiin ja sormiin lisättyihin muovikovikkeisiin suojaavat käsiä kovimmiltakin iskuilta.

PRO PALM X - Ammattilaisten testaama Ax Suede -kämmen kohokuvioidulla gripillä tarjoaa loistavan yhdistelmän tuntumaa ja kestävyyttä.

Wartech FNC Liner - Powered by Polygiene -sisävuori pitää kädet viileinä, kuivina ja hajuttomina - parhaat hanskat pysyvät raikkaina ja puhtaina.

Tuotenumero
QR6PGS4

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Warrior

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.