Sisältöön
Verkossa Heiluu! Tarjouksia jopa -80 % ! Intersport laittoi verkon heilumaan - alennukset jopa -80 % !

Verkossa Heiluu -kampanja starttasi Intersportissa!

Verkkokauppa on nyt täyttynyt toinen toistaan kovemmilla huipputarjouksilla - heiluvimmat hinnat jopa -80 %!

Tarjolla on rajattu erä tarjouksia - nappaa omasi ennen kuin ne heilahtavat nenäsi edestä!

  

KATSO TARJOUKSET

*Tarjoukset ovat voimassa vain Intersportin verkkokaupassa 28.10. asti, niin kauan kuin varatut erät riittävät.



Zeropoint Compression Arm Sleeve Zeropoint Compression Arm Sleeve Zeropoint Compression Arm Sleeve
Zeropoint Compression Arm Sleeve
Zeropoint Compression Arm Sleeve
Zeropoint Compression Arm Sleeve

Compression Arm Sleeve -irtohiha

Kompressiohihat intensiiviseen urheiluun ja palautumiseen. Tieteellisesti optimoitua kompressiota. Hengittävä ja joustava materiaali.

34,90 €
Koko

Kokotaulukko

Arvioitu toimitusaika 1-3 arkipäivää. Tilaus- ja toimituskulut Ilmainen vaihto ja palautus

Tuotetiedot

Zero Point Compression Arm Sleeves -kompressiohihan asteittainen kompressio antaa enemmän happea ja energiaa käsivarsillesi, sekä nopeuttaa lymfajärjestelmän toimintaa.

Kompressiohihoissa yhdistyvät huipputekniset ominaisuudet, korkealaatuiset materiaalit, täsmällisesti kohdistetut yksityiskohdat sekä optimoitu kompressio.

Zero Point Compression Arm Sleeves -tuotteet on suunniteltu urheiluun ja palautumiseen. Sen lisäksi että uutuushihat parantavat verenkiertoa ja imusuoniston toimintaa, ne nopeuttavat palautumista ja auttavat ehkäisemään ja hoitamaan urheiluvammoja.

Zero Point Compression Arm Sleeves -hihat myös suojaavat käsivarsiasi intensiivisissä ja fyysisesti vaativissa lajeissa kuten koripallo ja muut joukkuepelit tai triathlon. Arms Sleeves -hihat auttavat myös säilyttämään kehon lämpötilan oikeana muuttuvissa sääolosuhteissa.

Tuotenumero
CA2013000

Tuotteeseen liittyvät kategoriat
Asusteet, Zeropoint

#HEARTOFSPORT

Jaa liikunnan ilo kanssamme! Ikuista sinäkin oma sporttihetkesi hashtagilla #HeartOfSport ja lisää tunniste @intersportsuomi, niin ne näytetään sivustollamme.

Tiedustele tuotetta valitsemastasi kaupasta

Lähettämällä viestin kauppaamme voit tilata tuotteen toimitusmyyntinä, jolloin kauppa tilaa tuotetta lisää varastoonsa. Näin ostat tuotteen suoraan valitsemasi kaupan kautta ja tuote toimitetaan valintasi mukaan joko kauppaan tai kotiosoitteesi.

Kysy tarkempia tietoja toimituksesta ja rahtihinnasta valitsemaltasi kaupalta sitoumuksetta ja maksutta. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana kaupan aukiolopäivänä.